2024. április 25. - Márk

Nem tud szabadulni szerelmétől Bruce Willis

Kiderült, a keményfickók keményfickója máig nem képes túltenni magát egykori nagy szerelmével, Demi Moore-ral való szakításán.
2009. szeptember 4. péntek 13:29 - HírExtra
Kisfiús mosolya, valamint huncut tekintete tette Bruce Willis azzá, ami: igaz szívtipró akcióhősé. A Bors e heti sztársorozatának záró epizódjában azonban fény derül rá, hogy a kőkemény kalandor álarca mögött egy igazi érző ember bújik meg.

Mint a bulvárlap megemlíti, Bruce a mai napig nem lépett túl volt feleségén, a nyolcvanas-kilencvenes évek szex szimbólumának számító Demi Moore-on. Willis 2000-es, furcsa körülmények közötti válása óta igazi kalandoréletbe kezdett: mindenféle modellek és szabados szellemű színésznők fordultak meg a hálószobájában.

A hosszú évekig tartó tobzódás 2008-ig tartott, akkor a sztárszínész összeismerkedett Emma Heming fotómodellel. Az ismerkedés pedig tettek követték: Emma alig több mint egy év randizgatás után, idén márciusban hozzáment Brucehoz.

„Ez igaz szerelem, boldog vagyok és szeretnék gyerekeket. Egy kisfiút leginkább, de azt se bánom, ha még három lányom születik!” – osztotta meg kitörő érzelmeit Willis az amerikai People magazin olvasóival nemrégiben, aki sokak szerint azonban csupán azért vette el Emmát, mert megszólalásig hasonlít Demi Moore-ra.

„Emma pont úgy néz ki, mint Demi, csak épp fiatalabb kiadsásban. Nem lehet véletlen, hogy Bruce éppen őt vette el, hiszen mai napig imádja Demit” – magyarázta egy ismerős a National Enquirer című társasági lapnak.

Sokan egyébként már korábban is arról pletykáltak, hogy Bruce képtelen szabadulni egykori kedvese karjaiból. Olyannyira, hogy a színész soha nem távolodott el volt nejétől, hiszen manapság is szoros barátságot ápol Demivel és új férjével, Ashton Kutcherrel is.

Hármójuk viszonyát sokan bizarrnak tartják és már felmerültek olyan pletykák is, amelyek szerint hogy Bruce csak azért barátkozott meg a helyzettel, mert így legalább Demi közelében lehet. Kérdés, hogy új arája mit szól a különös kapcsolathoz?
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását