2024. április 29. - Péter

Mire jók az új Loki-szerzemények?

Két fiatal támadó és két rutinos(abb) védő – a Debreceni VSC közepesnek mondható igazolásokkal erősítette meg keretét a Bajnokok Ligája csoportköre előtt. Kik ők, mit akar tőlük a Loki, és ők mit várnak új csapatuktól?
2009. augusztus 31. hétfő 17:17 - Gedei Szilárd
Mozgalmas napokon van túl a Debreceni VSC vezetősége – az igazolási időszak lejárta előtt néhányszor huszonnégy óra leforgása alatt négy labdarúgó elé tettek visszautasíthatatlan szerződést. Szélesi Zoltán, Feczesin Róbert és a fiatal Laczkó Zsolt mellett az utolsó napon egy légiós is csatlakozott a Bajnokok Ligájában résztvevő Lokihoz, a klub további erősítést pedig már nem is tervez.



Igazolások vagy erősítések?

De vajon ezek a labdarúgók valóban erősítést jelentenek a nemzetközi fronton is harcban álló DVSC-nek, vagy csak a magyar szinten erős keret még szilárdabbá tételéhez kellenek?

„Azért igazoltam Debrecenbe, mert játszani akarok, ugyanis csak folyamatos játékkal lehet esélyem ismét a válogatottbeli szereplésre” – indokolta döntését a HírExtrának az olasz másodosztályból a magyar bajnokhoz igazoló fiatal, mindössze huszonhárom éves támadó, Feczesin Róbert. A korábban az újpestieknél és Sopronban szerepelt csatár 2007 őszén döntött a külföldi pályafutás mellett, az olasz második ligás bresciaiaknál azonban nem sikerült megváltania a világot, de még a B ligát sem. Feczesin portálunknak azt is elárulta, hogy csak az anyagiak szempontjából tartja visszalépésnek debreceni szerepvállalását.

Hasonló okok – a válogatott kezdőcsapatába való visszakerülés lehetősége és a folyamatos játéklehetőség – miatt szerződött a Lokihoz a Feczesinénél kilencszer több válogatottsággal bíró Szélesi Zoltán (huszonkét fellépés címeres mezben). A klub ugyanakkor cáfolta, hogy a múlt hét végén halálos autóbalesetet okozó Bodnár László pótlására igazolták a korábban a német Cottbusban és a francia Strasbourgban légióskodó Szélesit.



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Phil Ivey
2009. szeptember 1. 09:15
Nem értem, egyik igazolás sem túl nagy durranás. Inkább keretbővítés volt ez, mint erősítés.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását