2024. május 20. - Bernát, Felícia

Ungvári bejutott a negyeddöntőbe

A 73 kg-os Ungvári Attila harmadik sikerével bejutott a negyeddöntőbe, az 57 kg-os Karakas Hedvig pedig a vigaszágon folytatja a rotterdami cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
2009. augusztus 27. csütörtök 13:43 - HírExtra
Az idei Hungária Kupán és a moszkvai Grand Slam-viadalon bronzérmes magyar a nyolc közé kerülésért a kétszeres Eb-második izraeli Yoel Razvozovval szállt szembe. A Karvaly becenévre hallgató ceglédi dzsúdóst kétszer, a fején kötést viselő ellenfelet egyszer intették, majd előbbi vazaarit érően vitte földre riválisát. A maroknyi piros-fehér-zöld tábor nagy örömére a parádénak még nem volt vége, ugyanis egy újabb gyönyörű dobásra megjött a második vazaari is, ami már a mérkőzés végét jelentette.

A 20 éves "kis Ungvári" a negyeddöntőben a két Világkupa-arannyal büszkélkedő, orosz Manszur Iszajevvel találkozik.

Közben a kettes tatamin Karakas - immár a nyolc között - az Eb-második, négy Világkupa-versenyen diadalmaskodó azeri Kifajat Gaszimovával csapott össze, aki csakhamar jukót kapott egy dobásra. Ezt nemsokára egy vazaari követte, az idén Eb-bronzérmes miskolci reménység viszont csak ellenfele intéseiből "gyarapodott", így végül vesztesként vonult le a szőnyegről. A bronzéremig tartó vigaszágon a lengyel Malgorzata Bielak következik, győzelem esetén Karakas a dobogóért küzdhet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását