2024. május 17. - Paszkál

Elfogták a trükkös tolvajokat

Közüzemi szolgáltató alkalmazottjainak adták ki magukat, így jutottak be házakba azok az elkövetők, akik négy helyről összesen több mint 300 ezer forintot loptak el Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.
2009. augusztus 25. kedd 16:07 - HírExtra
A miskolci rendőrkapitányság nyomozóinak néhány nap alatt sikerült elfogniuk a gyanúsítottakat, a rendőrség lopás miatt indított eljárást két sajóbábonyi és egy boldvai férfi ellen - közölte Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.

Hozzátette: a felosztás szerint az egyik gyanúsított adta meg a lakáscímeket, illetve felkészítette társait arra, mit és hogyan kell mondaniuk, a másik két elkövető pedig végrehajtotta a tippadó utasításait.

A tettesek három miskolci és egy hernádnémeti családi házba jutottak be azzal az ürüggyel, hogy ők egy közüzemi szolgáltató alkalmazottjai és "ellenőrizniük kell a készülékeket". Ezt követően elterelték a sértettek figyelmét és ellopták a gyanútlan házigazdák készpénzét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását