2024. május 18. - Erik, Alexandra

Bekeményít a rendőrség

Összehangolt akció keretében, társhatóságok bevonásával igyekeznek kiszűrni a szabálytalanul közlekedőket a hosszú hétvége két napján Jász-Nagykun-Szolnok megyében.
2009. augusztus 21. péntek 07:18 - HírExtra
Az európai kampány részeként szervezett razzia során elsősorban a gyorshajtókat igyekeznek kiszűrni. A pénteken és szombaton zajló ellenőrzéskor a rendőrség valamennyi sebességmérő berendezését beveti. Emellett kiemelt figyelmet kap az ittas járművezetők felderítése és a kerékpáros közlekedés szabályainak ellenőrzése. Bírságra számítnak a szabálytalanul előzők, az elsőbbséget meg nem adók, a kanyarodás szabályait megszegők, illetve a tilos jelzésen áthaladók - tartalmazza a közlemény.

A razziába bekapcsolódnak a Nemzeti Közlekedési Hatóság és a katasztrófavédelem munkatársai, akik a sofőrök ellenőrzésén túl a járművek műszaki állapotát is vizsgálják majd.

A rendőrség a közlekedők türelmét és együttműködését kéri, tekintettel arra, hogy az akció ideje alatt akár többször is megállíthatnak egy-egy autóst, motorost vagy kerékpárost.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Józsinéni
2009. augusztus 21. 20:29
Már egymást ölik a gárfisták? helyes!
A további hirek meg senkit nem érdekelnek a gárdistáról. Ott egy meg a fene ahol van!
fókazsír
2009. augusztus 21. 08:28
Valóban bekeményít???
"Ezután egy pillangó késsel megszúrták a gárdistát. Bajtársukat a mentők beszállították a kórházba. A rendőrök mindezidáig nem mentek ki a fiú családjához. Bajtársaik beszámolói alapján nem is igazán érdekli őket a bűncselekmény. Amint többet tudunk az állapotáról azonnal közzétesszük."
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását