2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Plasztikai borzalmak a sztárvilágban

Plasztikai műtétek virágzó korát éljük, ami nem feltétlenül negatív, persze, ha az ember tudja a határokat. Sokan a sztárok közül elvetik a sulykot, gigantikus méreteket rendelnek, elborzasztva vele a világot.
2009. július 19. vasárnap 18:30 - P.Csilla
Vegyük sorba azokat a művészeket- színészek, énekesek- akik ilyen műtétek áldozatai, önszántukból, vagy akaratukon kívül.

Nikki Cox, az 1978-ban született színésznő igencsak a plasztikai sebészek áldozata lett. Először ajkait töltetette fel botox-injekcióval - ami igencsak ijesztőre sikerült, majd pedig melleibe tetetett implantátumot. Érthetetlen a döntése, ugyanis a színésznő mindig telt ajkakkal rendelkezett, kérdés, hogy akkor miért folyamodnak ehhez hasonló műtétekhez?

A magyar celebek között is találkozhatunk furcsa műtéti eredményekkel- szerencsére ez elég egyedi eset Magyarországon, ilyen Maria Geronazzo-, a titokzatos nő, akinek szakmája is rejtély, viszont külseje utat nyitott neki a magazinok címlapjára.

Donatella Versace is beírhatja magát az agyonplasztikázott hírességek táborába. A divat szakmában igen nagyra tartott csillag, szintén nem tudott ellenállni a sebészi kés bűvösségének, sem a botoxnak. Az eredmény lehangoló lett. Reméljük lánya, Allegra Versace nem esik hasonló hibába és anorexiáját is sikeresen leküzdi.

Sajnos a férfiakat sem kerüli el ez a szenvedély, erre élő példa a legendás színész, Mickey Rourke. Az egykor oly sármos színész ( 9 és ½ hét) a műtéteknek és az alkoholnak köszönhetően arca teljesen eldeformálódott. A hírek szerint alkoholproblémáiból sikerült felépülnie, de műtéteket nem lehet visszafordítani.

Jocelyn Wildenstein, a svájci milliomosnő szintén műtétei révén lett híres, a hölgy macska kinézetet szeretett volna kölcsönözni, de az eredmény brutálisan ijesztő lett. Jocelyn a plasztikázásokra dollármilliókat költött, ahogy a ruhákra, piperékre is, szinte mindennapos kiadásai közé tartozott. Egy szavazási listán beválasztották az 5 legförtelmesebb plasztikázott sztár közé.

La Toya Jackson, öccséhez és húgához hasonlóan számos plasztikai beavatkozáson ment át, egyrészt, hogy változtasson származásával kapcsolatos előítéleteken, másrészt pedig, hogy jobban hasonlítson Jackóra. La Toya kissé tovább ment, mint húga Janet, nem elégedett meg egy-két műtéttel, s ennek meglett az eredménye is. Az egész mimikája groteszkké vált.

Joan Collins, a hollywoodi berkekben nemcsak mint színésznő lett elképesztően sikeres, hanem mint írónő is jelentős elismeréseket tudhat magáénak. Először, a Dinasztia c. sorozatban futott be, mint ifjú színésznő, fantasztikus hírnévre tett szert.

Nicole Kidman hamvasságáról, szépségéről és éppen természetességéről volt mindig híres, ám a képek alapján ő sem tagadhatja le, hogy elkapta a hollywoodi láz. Először orrát szabatta át, majd a botox rabjává vált. Ha így folytatja, ő is egy lesz az elplasztikázott sztárok klubjából.

Számos sztár és nem sztár él a plasztikai sebészet lehetőségével, sokszor meg sem gondolva, hogy mi lesz a következmény. Hasznos dolog, s nem is vagyok ellenére, de tényleg, csak ha szükség van rá. Az előbbi példákból láthatjuk, hogy legtöbb „páciens” külseje sokkal szemrevalóbb volt előtte, mint utána. Feltehetnénk a kérdést, hogy vajon Nicole-nak miért kellett ártatlanságot sugárzó szépségét felcserélnie, egy hollywoodi díva image-re?

Vagy Joan Collins miért döntött úgy, hogy kislányos bájától megszabadulva inkább transzvesztita külsőt kölcsönöz?

A többi sztárnak is feltehetnénk ezeket a kérdéseket, de valószínűleg a választ ők maguk sem tudják, vagy legelőször saját magukkal kellene ezt megbeszélniük, de számos teendőik miatt erre már nem jut idejük.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását