2024. május 3. - Tímea, Irma

Külföldi rendőrök a Magyar Nagydíjon

Lengyel, román és osztrák rendőrök is segítik magyar kollégáik munkáját a Forma-1 Magyar Nagydíj alatt.
2009. július 16. csütörtök 18:15 - HírExtra
A július 23. és 26. közötti rendezvény idején a külföldi rendőrök feladata elsősorban a külföldi vendégek problémáinak kezelése, tájékozódásuk könnyítése, okmányaik és járműveik ellenőrzése. A tapasztalat alapján a külföldről érkező látogatók örömmel fogadják saját nemzetük rendőrét, és bizalommal fordulnak hozzájuk - olvasható a rendőrség közleményében.

A rendőrség azt kéri a mogyoródi lakosoktól, hogy a nagy számú érdeklődő miatt autóval csak akkor induljanak el lakásukból, ha feltétlenül szükséges, valamint a szokásosnál nagyobb türelemmel és toleranciával közlekedjenek.

Közölték azt is: a versenypálya körüli és az oda vezető utakon a verseny minden napján megállási tilalom lesz érvényben, a szabálytalanul parkoló járműveket a rendőrség elszállíttatja, és azokat csak a szabálysértési bírság, illetve a szállítási költség kifizetése után kaphatják vissza a tulajdonosok.

A verseny ideje alatt a Hungaroring 01-es parkolójában ideiglenes rendőrőrsöt állítanak fel, ahol a pálya és az a melletti területen történt bűncselekményeket, egyéb eseményeket lehet bejelenteni, illetve az elsődleges, halaszthatatlan nyomozati cselekményeket megteszik az ott szolgálatot teljesítő rendőrök.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását