2024. április 26. - Ervin

Ez igen! Gregor Berni megosztja velünk vágyait

Az elmúlt napokban újra szárnyra kapott pletykák szerint Gregor Bernadett újra gyermeket vár. A színésznő cáfolta ezt a híresztelést.
2009. július 3. péntek 14:39 - HírExtra
Gregor Bernadett boldog, bár még boldogabb lenne, ha újra babázhatna. A pletykákat cáfolta, viszont az ezzel kapcsolatos gondolatait megosztotta az egyik bulvárlap olvasóival.
Az újságírók épp a napokban futó erotikus, pikáns színdarab, a Tímbilding sajtóbemutatója után érték utol.

„Nem viseltem rosszul, hogy az állítólagos terhességemről pletykálnak, soha rosszabb ne történjen velem, mint hogy azt találgatják, várandós vagyok-e. Persze ha tehetném, minden évben szülnék gyereket, de sajnos nem tehetem” – árulta el Berni.

A színésznőnek sokáig nem volt rendben a magánélete, de az utóbbi időben szerencsére rendeződött a férjével való kapcsolata. Pedig tavaly még úgy tűnt, hogy csúnya vége lehet a történetnek. Férje, Somogyi István megcsalta, az akkor várandós Gregor elvetélt közös gyermekükkel, és ezután kirakta hűtlen férje szűrét. Ám később megbocsátott, és azóta újra egy családot alkotnak fiukkal, a hároméves Álmossal és Bernadett első házasságából született fiával, a tizennégy éves Bencével.

„Minden olyan bizonytalan ebben a nehéz gazdasági helyzetben. Szeretnék újabb gyermeket, de nem engedhetem meg magamnak, hogy éveket kimaradjak a munkából. Ráadásul Álmos is olyan kicsi még. Ha úgy alakul, hogy lesz kisbabám, akkor lesz, ha pedig nem lesz, akkor csak annyi a vágyam, hogy a fiaimat egészségben, szeretetben felnevelhessem” – osztotta meg vágyait velünk Gregor Berni.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását