2024. május 2. - Zsigmond

MSZP: A Fidesz az ördöggel is cimborálna

Nyakó István szerint a Fidesznek cinkosa már van, programja még nincs; az már látszik, hogy a hatalomért "az ördöggel is cimborálna".
2009. július 1. szerda 20:30 - HírExtra
Az MSZP szóvivője szerdai közleményében felhívja a figyelmet arra, hogy a Fidesz hétfőn nem adta támogatását a holokauszttagadás büntethetőségéhez.

Úgy fogalmazott: "Nem merik magukra haragítani a szélsőjobbot, még a neonáci eszmék hirdetőit sem".

Nyakó István közölte, a Fidesz, ha van, még mindig titkolja programját, de Orbán Viktor elszólásaiból lassan összeáll a kép. Orbán Viktor sem tehetne mást, ő is elismerte, hogy a 13. havi nyugdíjat nem állítaná vissza, amíg a gazdaság teljesítménye lehetővé nem teszi és elismerte azt is, hogy ő is szerződést kötne a Nemzetközi Valutaalappal. Azzal a szervezettel, amely szerdán közzétett gyorsjelentésében elismeri Magyarország eredményeit a válságkezelési program végrehajtásában - tette hozzá.

Mint írta, "a válságkezelő program első eredményei ugyanis már most kezdenek látszani: Magyarország iránt lassan kezd visszatérni a bizalom. Az euró 275 forint közelében nyugodott meg, jövőre olyan adóátrendezést hajtunk végre, amelynek köszönhetően százból kilencvenkét ember érdemben jobban jár, míg százból öt embernek nőnek a vagyoni típusú terhei".

Nyakó István közölte: "nyári csomag" Szijjártó Péter közlésével szemben csak egy van: a krízisalaphoz kapcsolódó csomag. Az a csomag, amely a válság miatt nehéz helyzetbe jutott polgárok gyors megsegítését teszi lehetővé, amelybe a fideszes képviselők még egyetlen fillért sem tettek bele, pedig az adócsökkentés miatt jövőre az ő jövedelmük is nagyjából 10 ezer forinttal nő havonta.

Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője szerdai sajtótájékoztatóján azt közölte, hogy a szerdán hatályba lépő újabb adó- és áremelésekkel az emberek megkapták az MSZP nyári csomagját, amely egy átlagos családnak havi tízezer forintos pluszkiadást jelent.

Ez ismét egy brutális megszorító csomag, amelyet - a Nemzetközi Valutaalappal kötött szerződés alapján - ősszel egy újabb fog követni - mondta a politikus, aki szerint a havi tízezer forint pluszkiadás a gáz- és a villanyszámla növekedéséből, az élelmiszer- és az üzemanyagárak emelkedéséből, valamint a tömegközlekedés drágulásából adódik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. július 2. 10:36
Irigykedünk, irigykedünk? Az mszp már az ördögnek sem kell!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását