2024. május 3. - Tímea, Irma

Nem sikerült megtéveszteni a rendőröket

Hatóság félrevezetésének kísérletéért is felelősségre vonják azt a gyulaházi betörőt, aki rendőröket próbált megtéveszteni; bűncselekményének elkövetése után valótlan bejelentéssel akarta tévútra terelni a nyomozást.
2009. június 26. péntek 12:39 - HírExtra
A 22 éves gyulaházi fiatalember csütörtökön a segélyvonalon tett bejelentést arról, hogy látta, amint betörnek a szomszédjához, s később távozik onnan egy férfi, elhajt az autójával - mondta Fülöp Gergely.

A százados tájékoztatása szerint az ügyben a kisvárdai rendőrkapitányság indított nyomozást, s még aznap kiderült, hogy a bejelentő volt a betörő.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalember felfeszítette szomszédja házának ajtóját és ablakát, majd értékek után kutatva feldúlta a lakást, de nem talált semmit, amit érdemesnek tartott volna elvinni.

A gyanúba fogott bejelentő végül beismerő vallomást tett, kihallgatásán azt mondta, bosszúból követte el a betörést, mert az édesanyjával összeveszett a ház tulajdonosa.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását