2024. május 17. - Paszkál

Visszatért a mesteredző

Visszatért Kercsó Árpád mesteredző a zalaegerszegi jégkorongklubhoz és öt évre szóló szerződést kötött - tájékoztatta Fendrik Zsolt, a helyi jégcsarnok ügyvezető igazgatója az MTI-t.
2009. június 19. péntek 09:02 - HírExtra
Kercsó Árpád az MTI-nek elmondta: örül, hogy fél év után visszatérhet Zalaegerszegre és "normális körülmények" között dolgozhat újra a fiatalokkal. Mint fogalmazott, az eddigi pályafutása alatt az összes csapatban sem talált annyi tehetséget, mint a Zalaegerszegi Titánok között. A mesteredző 2005 óta foglalkozott a helyi fiatalokkal, az elmúlt négy évben harminc-negyven gyereket edzett folyamatosan.

A csarnokban a felújítási, karbantartási munkák után augusztusban nemzetközi és hazai résztvevőkkel elkezdődnek az edzőtáborok. A Titánok jégkorongozói és a szinkronkorcsolyázók mellett szeretnének megalapítani egy női hokicsapatot is - számolt be a tervekről Fendrik Zsolt.

Szeptembertől a helyi önkormányzat támogatásával a diákok számára biztosítanak jégidőt és korcsolyaoktatási programot. Az esti időszakban amatőr jégkorongcsapatok, baráti társaságok kapnak mérkőzéslehetőséget, hétvégén pedig a közönségkorcsolyázás és jégdiszkó lesz a fő attrakció.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását