2024. április 26. - Ervin

Megfenyegették Jakupcsek Gabriellát!

Eddig erről nem beszélt: Jakupcsek Gabriella még a TV2-nél egészen komoly, súlyos fenyegetéseket kapott. Most azonban elmondta a részleteket!
2009. június 16. kedd 14:15 - HírExtra
Jakupcsek Gabriella nagyjából egy teljes esztendeje nem szerepel egyik magyar csatorna képernyőjén sem műsorvezetőként. Hajdú Péternek, és az ő Esti Frizbijének azonban nem tudott nemet mondani, s elfogadta a Story TV invitálását a műsorba, vendégként. Ha pedig már ott volt, elmesélt egy egészen döbbenetes történetet: annak idején több fenyegetést is kapott.

– Agresszív csoportosulások, szélsőséges szervezetek jelezték: tudják, hol lakom, és merre járok haza – mondta a műsor felvételén Jakupcsek, akiről nemrég az a pletyka kezdett el terjengeni, hogy esetleg levetkőzne egy férfimagazinnak. – E-maileket kaptam, ismeretlenek hívtak telefonon és csupán ennyit közöltek.

Szerencsére azonban a zaklatók Jakupcsek otthonáig nem merészkedtek. Így a népszerű tévés szinte már el is felejtve a történteket minden erejével arra koncentrálhat, hogy hol folytatja karrierjét.

– Van egy őszi ajánlatom, nem tudom azonban, hogy elvállalom-e. A TV2-nél eltöltött tíz év után én már nem tudom, hogyan lehet eldönteni egy ajánlatról, hogy jó-e – mesélte gondjait-bajait a tévés személyiség, s arról is ejtett néhány szót, miért is szakított annak idején a TV2-vel. – Nem éreztem úgy, hogy tervez velem a csatorna – mesélte Jakupcsek.

Bizony, egy öregedő tévés műsorvezetőnővel már csak úgy visszafogottan számolnak a csatornák…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

yamada
2009. június 16. 15:43
Mindegy miről csak valamit írjon a sajtó el ne felejtsék Gabikát.Érdekes, hogy ezen személyek a hírnévért vagy (hírhedtségért?) mindenre képesek.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását