2024. április 25. - Márk

Nincs új a nap alatt! Demi Moore összepornózta a kokain árát

Tipikus sztársors. Szegény család, drogos apa, nehéz gyerekkor, majd egy rossz házasság. Fotózás, pornó, alkohol, drog, majd Hollywood.
2009. június 15. hétfő 10:40 - HírExtra
Ő aztán tényleg a mélyből érkezett. Alkoholista drogfüggő szülők gyermekeként látta meg a napvilágot, apja a lány születésekor lelépett, és amikor néhanap visszatért, csak rontott a helyzeten. A gyerek szeme láttára verte meg feleségét, majd bedrogozott, vagy leitta magát. Később kiutat nem találva öngyilkos lett. Nem csoda, hogy a 16 éves Demi otthagyta a sulit és aktmodellkedett majd később pedig pornózni kezdett a nagy kasza reményében. 18 évesen hozzáment egy rockzenészhez, egyenes utat nyitva ezzel a pokolba. A pornózással megkeresett pénzből vettek drogot, vagy piát és együtt mentek le kutyába.

1983-ban bepróbálkozott Hollywoodban, de első kanyarban nem járt sikerrel, nem kapta meg a szerepet. Nem kellett sokat várnia a sikerre és a változásra. Szerepet kapott a St. Elmo tüze című filmbe, de a rendező elküldte elvonóra. Ez volt a feltétele a filmszerep odaítélésének.

Demi később belátta, hogy ekkor menekült meg a haláltól, ez a döntés húzta ki őt a mocsárból. Leszokott a drogról, önmagát menedzselte, válogatásokra jelentkezett. Férje nem bírt kiszakadni a drog bűvköréből, kapcsolatuk megromlott, a férj többször kékre-zöldre verte a színésznőt. Demi nem bírta tovább cérnával és elváltak.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását