2024. április 29. - Péter

Tragédia! Megölt egy gyermeket a színészlegenda lánya?

Billy Bob Thornton legidősebb lányát azzal vádolják, hogy gondatlanságával megölte a felügyeletére bízott egyéves gyermeket.
2009. június 1. hétfő 15:15 - HírExtra
A színészlegenda lánya, Amanda, még tavaly októberben vigyázott egy ismerőse gyermekére, aki tragikus módon, a mászókából kizuhanva, súlyos fejsérülések miatt vesztette életét.

A Billy Bob Thornton legidősebb lánya által előadott sztori azonban nem nyerte el túlságosan a a hatóságok tetszését. Szerintük ugyanis lehetetlen, hogy egy ilyen fiatal gyermek képes legyen egyedül kimászni a közel 75 centiméteres rácson.

A nyomozók a minap végül letartóztatták Amandát, aki most óvadék fejében szabadlábon védekezhet. Arról egyelőre nincs információ, hogy híres apja, akivel rég elhidegültek egymástól, hogyan vélekedik a szörnyű tragédiáról.


Forrás: Access Hollywood
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

anglia51
2009. június 2. 10:26
Csak mellékesen: 8 hónapos volt a kisfiam, mikor megszüntettem a járókát. Merő véletlen volt, hogy mellette ültem, mikor felkapaszkodott és majdnem felborult. Én kaptam el félúton. /A nagyobbat nyugodtan benne hagyhattam, a pici SOKKAL mozgékonyabb!/ Egy gyerek fantasztikus dolgokra képes, nincs az az ember, aki minden veszélyt el tud hárítani, pláne, ha nem volt, nincs saját gyereke! Sokszor a szerencsén múlik, a leggondosabb szülő esetében is!
dagadtkam
2009. június 2. 09:50
Szinészlegenda? Aztán mitől az?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását