2024. április 25. - Márk

Pozsonyban kifutott a tej Orbán miatt

Valószínűleg rendkívüli ülésen foglalkozik majd a szlovák parlament Orbán Viktor kijelentéseivel, miután a vezető szlovák kormánypárt elegendő képviselői aláírást gyűjtött össze az ülés összehívásához - jelezték szombaton Pozsonyban.
2009. május 30. szombat 22:58 - HírExtra
Az Irány-Szociáldemokrácia (Smer-SD) szóvivője közölte, hogy június elején nyújtják be a kormánykoalíciót alkotó pártok kezdeményezését a házelnöknek. A szlovák koalíció politikusait egyebek között a Fidesz elnökének az az egy héttel ezelőtt, Esztergomban elhangzott kijelentése háborította fel, hogy az európai parlamenti választáson eldől: a Kárpát-medencei magyarságot hányan képviselhetik Brüsszelben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

U.László
2009. június 1. 17:21
Ha valakik sokat hazudoznak, mint az MSZP-s ek az utóbbi években, az emberek már akkor sem hisznek nekik,ha netalán jót akarnak vagy igazat is mondanak.
gubaba
2009. május 31. 10:59
Na, már megint sikerrel ártott valakinek Orbán Adolf Vezér és Kancellár. Nem baj, ha megszűnik a párbeszéd az együtt élő szlovákok és magyarok között, ha ettől remélhet fityisz egypár óbégató szélsőjobbik szavazatot.
Elmondom újra, mert nem tudom elégszer idézni Deák Ferencet:
"Jobban tudom szeretni a hazát, mint gyűlölni ellenségeinket".
(na a fentire egy nekivadult magyar azt találta írni, hogy "ki az a faszopó búzi köcsög Deák valami komcsi" -az idézet betűhű!!!!!!!)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását