2024. május 14. - Bonifác

Elmarad a rendvédelmis demonstráció

Elállt a kormányzati megszorító intézkedések, s a szolgálati törvény tervezett módosítása elleni csütörtöki demonstrációtól a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége - jelentette be Kónya Péter, a szervezet elnöke hétfőn sajtótájékoztatón.
2009. május 25. hétfő 14:42 - HírExtra
Egyes ágazatok azonban még fenntartják a demonstrációs készültséget, attól függően, hogy a tárcával folytatott tárgyalások során a részletkérdésekben is meg tudnak-e állapodni - tette hozzá.

Beszámolója szerint az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériummal folytatott egyeztetések előrehaladottak, főbb kérdésekben - például a szolgálati nyugdíjba vonulás és a táppénz feltételeiben - megállapodtak, de egyes részletszabályok még pontosításra várnak.

A szakszervezetek és a tárca várhatóan pénteken írják alá kompromisszumos megállapodásukat. A még nyitott kérdések elsősorban a jövedelmekkel kapcsolatosak - közölte Kónya Péter a hétfői tárgyalásokat követően.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását