2024. május 23. - Dezső

Megfenyegették a tévéstábot

Egy feldühödött család elkergette a kaposvári bíróság épülete elől a Kapos Televízió munkatársait, akik az ottani eseményekről, a televízió egy korábbi anyaga óta "Cseri úti királyokként" ismertté vált fiúk előzetes letartóztatásba helyezéséről akartak tudósítani.
2009. május 18. hétfő 22:26 - HírExtra
A rendőrség bekérte a vasárnap készült felvételeket arról, hogy a Kapos Televízió munkatársait megtámadták, nem engedték forgatni - mondta el Katona József, a televízió igazgatója hétfőn az MTI-nek.

Mint arról beszámolt, a tévéseket a három, csoportosan elkövetett rablással gyanúsított kaposvári fiatal - két 15 éves és egy 14 éves fiú - rokonai megfenyegették és elzavarták.

A fiúkat egyébként azzal gyanúsítják, hogy egy kislánynak azt ígérték, eladnak neki egy mobiltelefont, ám ehelyett erőszakkal elvették kilencezer forintját. Azért helyezték őket előzetes letartóztatásba, hogy ne befolyásolhassák a tanúkat.

Karsai Kornél, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére elmondta: az ügyben garázdaság miatt ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását