2024. június 2. - Kármen, Anita

Az MDF nem szavazza meg Bajnai csomagját

Az MDF nem szavazza meg a Bajnai-kormány csomagját, mert a párt a hosszú távú reformokban, nem pedig a félmegoldásokban hisz - hangoztatta Herényi Károly független képviselő közvetlenül az Országgyűlés hétfői ülése előtt.
2009. május 11. hétfő 15:02 - HírExtra
Herényi Károly a Bajnai-csomaggal összefüggésben arra figyelmeztetett, hogy a magyar gazdaság nem áll emelkedő pályára, ha kizárólag kiadáscsökkentő intézkedéseket tesznek. Ez, mint mondta, szükséges, ám önmagában nem elegendő lépés.

Herényi Károly azt közölte, az MDF sajnálattal vette tudomásul, hogy a 100 napos programot hét éve megszavazó MSZP, SZDSZ és Fidesz mindeddig nem kértek bocsánatot azért "a tettükért", amely a jelenlegi gazdasági helyzetbe vezette az országot.

Az MDF-es politikus szerint az említett pártok tévedtek, mert csak saját politikai érdeküket tartották szem előtt, és a "népszerűségi mutatók jobban megrészegítették őket, mint az ország várható gazdasági mutatói".

Utalt arra, hogy ma már minden gazdasági szakember elismeri, hogy tévedés volt a "populista program" megszavazása.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását