2024. április 26. - Ervin

Elképesztő botrány! Rúzsa Magdival érdekből járnak?!

Rúzsa Magdi érdekkapcsolatban van! Legalábbis ezt állítják azok a zenészek, akik ismerik Magdi új pasiját. Hírnevet akar! Kihasználja a megasztárt!
2009. május 8. péntek 09:16 - HírExtra
A Bors című kultúrlap megírta, hogy Magdival csak azért van együtt a pasija, hogy ismeretlen zenekarát felfuttassa, ahol ő a frontember. A HírExtra elkötelezett az erkölcs és a jó érzés irányába, ezért mi nem foglalkozunk hozzá az illető pasival és zenekarával, elkerülve a reklámozást.

A dolog mindenesetre úgy kezdődött, hogy egy szórakozó helyen találkozott a két fiatal, azóta, azaz másfél hónapja pedig minden percüket együtt töltik. Azóta a dolgok Magdi fülébe is eljutottak, így nem tudjuk, hogy a srác vallomása, amely szerint nagyon szertik egymást és boldogok mennyire fogja meghatni a megasztárt. Azon már mosolygunk, amikor Magdi pasija azt mondja, hogy egyikük sem az a típus, aki a magánéletével akar címlapon szerepelni, ugyanis azzal, hogy kultúrlapoknak nyilatkoznak a magánéletükről egyúttal a címlapra kerülnek.

Nem tervezgetem a jövőt, a jelenben élet – mondta, miután bevallotta buddhista életfilozófiáját. Ez borzasztóan fontos adalék az ügyhöz, s most megpróbáljuk végiggondolni, hogy Buddha tanította-e a másik kihasználását.

De persze az érdekszerelemről szó sem lehet, elhatárolódunk, mongyonle.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását