2024. április 19. - Emma

Bevallotta! Dukai Regina azt akarja!

Dukai Regina bevallotta: győzni akar. Magyarország leggagyibb tévéje, a fiatalok zenei ízlésficamára építő VIVA TV Comet-díját akarja hazavinni. Megérdemli?
2009. május 6. szerda 19:49 - HírExtra
Legalább őszinte… Dukai Regina nem köntörfalaz, nem beszél mellé, hanme kimondja a tutit: nyerni akar. A modellből lett énekesnő (a kritikusok szerint tud énekelni, és ez bizony feljogosítja arra, hogy énekesnőnek vallja magát) állítólag eséllyel indul a legjobb női előadónak járó VIVA Comet-gömbre.

Na itt álljunk meg egy pillanatra! Milyen gömb? Comet? Ja persze, kis hazánk egyik kétségkívül óriási kulturális értékkel bíró médiaproduktuma, a VIVA TV díjáról van szó, amit sok honi zenész természetesen nem vesz komolyan.

Na de nézzük Dukai ellenfeleit! Ott lesz a nádszálvékonynál is soványabb Kovácsovics Fruzsina, a méltán híres és most már óriási tapasztalattal felvértezett Lola, a megasztáros gyártósor terméke, Tóth Gabi és a nem is oly’ rég meztelenkedésével nagy visszhangot kiváltó Zséda.

Dukai Regina amondó, hogy igenis neki kell megkapnia a díjat. Ha pedig nem ő fogja, hát bizony sírni fog – mint tavaly.

– Nagyon el voltam keseredve – mesélt Dukai az előző év kudarcáról. – Félreértés ne essék, nem azért, mert nem tartottam korrektnek a szavazást. Oroszlán a csillagjegyem, talán ebből is adódik, hogy maximalista vagyok. Nem másokat akarok legyőzni, hanem saját magamnak bizonyítani. Megtisztelő a jelölés, de én bevallom: nyerni akarok – tette hozzá az egyébként igen szemrevaló (nem hiába kezdte modellként) énekesnő.

A feladat tehát a következő: ha azt akarjuk, hogy Dukai Regina sírjon szavazzunk valaki másra a díjátadó gála előtt. Ha azt akarjuk, hogy ne síron, szavazzunk rá.

Ha pedig nem érdekel minket, hogy mi lesz vele, sőt egyáltalán nem érdekel Dukai Regina, akkor ne is nézzük meg a Comet-gálát.

Ez utóbbi olvasóknak köszönjük, hogy mégis végigolvasták a cikket.
Forrás: HírExtra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását