2024. április 28. - Valéria

Kiosztották a Viva Comet díjat

Kovács Ákos megkapta korábban bejelentett Viva Comet életműdíját, a legjobb énekesnőnek járó díjat a zenés televízió a közönségszavazatok alapján Csézynek adta át. A legjobb férfiénekes LL Junior lett a csatorna csütörtök esti díjkiosztóján.
2008. június 13. péntek 08:03 - Hírextra
A gálát a Syma Rendezvénycsarnokban tartották. Az év együttesévé a rajongók a Groovehouse-t választották. Három díjat - köztük Kovács Ákos húszéves pályafutásáért kiérdemelt életműdíját - szakmai zsűri döntése nyomán adták át. Szakmai díj volt az év videoklipje, amelyet a Supernem együttes, illetve a Generáció című videó rendezője nyert el. Ugyancsak szakmai díjat kapott a legjobb új előadó, az Anti Fitness Club.

Az énekesnők versenyében Csézy Rúzsa Magdit, Szekeres Adrient, Kozma Orsit és Bartók Esztert előzte meg. A férfiaknál a nyertes LL Junior versenytársa Gáspár Laci, Mark és Majka volt. A Groovehouse többek között a Bon-Bont és a Magna Cum Laudét előzte meg a közönség segítségével.

A nyolcadik alkalommal megrendezett Viva-gála házigazdája Lilu televíziós műsorvezető és Zsola énekes volt. A díjakat színészek, médiaszemélyiségek és sportolók - többek között Kovács Ági úszó, Szinetár Dóra musical-színésznő, Kovács István Kokó és Vágó István televíziós műsorvezető - adták át.

A több órás műsor fellépői között volt Mark, Tóth Gabi, Gáspár Laci - akit születésnapján külön is köszöntöttek - , a No Thanx, és a VSOP együttes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását