2024. május 9. - Gergely

MSZP: Új javaslatok a Bajnai-csomaghoz

Az állami támogatásban részesülő cégek tulajdonosai mondjanak le egy időre az osztalékukról és ahol csökken a dolgozók bére, ott kapjanak kevesebbet a menedzsment tagjai is - javasolja többek között az MSZP elnöksége a Bajnai-csomag kiegészítéseként a Népszabadság értesülése szerint.
2009. április 16. csütörtök 08:00 - HírExtra
A lap csütörtöki számában, a birtokukba jutott vázlatra hivatkozva írták, hogy az MSZP országos elnökségének kiegészítő javaslatkosara tartalmazza még, hogy a banki ügyfelek fogyasztóvédelmét vegyék el a PSZÁF-tól, és csatolják a Gazdasági Versenyhivatalhoz vagy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz.

Az MSZP dupla súlyadót vetne ki a 150 kw teljesítmény feletti autókra - a luxuskocsikra, terepjárókra.

Az elképzeléseik között szerepel egy általános iskolai laptopprogram (uniós forrásból), de van javaslat egy, a jelenlegi közterület-felügyeletre épülő és a hétköznapok biztonságát erősítő önkormányzati rendészet kialakítására is.

Bajnai Gordon miniszterelnök részvételével tart ülést ma délután az MSZP-frakció, ahol további konkrét javaslatokat tesznek a válságkezelő programhoz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását