2024. május 19. - Ivó, Milán

Elkapták a munkásokra tüzet nyitó idős férfit

Nem kettő, hanem egy munkás sérült meg könnyebben, amikor légpuskával lövöldözött egy idős ember csütörtökön Szentendrén - tájékoztatta korábbi közlését pontosítva a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.
2009. április 16. csütörtök 20:15 - HírExtra
A Berek utcában egy közelben lévő építkezés munkásaira adott le több lövést a férfi kora délután, egyelőre nem tudni, miért. A lövöldözés következtében egy munkás könnyebb hámsérülést szenvedett. Miután társai észlelték, honnan jönnek a lövések, az idős embert elkapták és elvették a puskáját. Ezek után a férfi visszament a házába és magára zárta a kaput - mondta korábban Beluzsárné Belicza Andrea.

A sajtóügyeletes nem sokkal 18 óra előtt arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a helyszínre érkező rendőrök, túsztárgyalók, tűzoltók és mentők kihozták a lakásból a férfit. Mivel az idős ember fején sérülések voltak - amelyek vélhetően akkor keletkeztek, amikor a munkások elvették tőle a puskáját - a férfit egy fővárosi kórházba szállították.

Beluzsárné Belicza Andrea közlése szerint miután ellátják a férfit a kórházban, a szentendrei kapitányságra szállítják, ahol eljárás alá vonják; tette garázdaságnak minősül. A sajtóügyeletes hozzátette: a férfi otthonában házkutatást tartanak a rendőrök.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását