2020. október 22. - Előd

Elkapták a kocsmarablót

Az elkövetéstől számított húsz percen belül elfogták a makói rendőrök azt kiszombori férfit, aki egy helyi kocsmát rabolt ki az éjszaka - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-t.
2009. április 13. hétfő 13:35 - HírExtra
Szenti Szabolcs elmondta: a huszonnégy éves gyanúsított egy vadásztőrrel és egy baseballütővel felfegyverkezve rontott be a helyi kocsmába éjfél körül, majd fenyegetéssel arra kényszerítette a pultos nőt, hogy a bevételt, majd a játékgépbe dobott pénzt adja át neki.
    
A sértett engedelmeskedett, de közben beindította a kocsma riasztóját. Erre a tulajdonos is a helyszínre sietett, majd a gyanúsított őt is megfenyegette azzal, hogy megöli. Ekkor a tulajdonos a bejárati ajtón, míg a pultos nő a hátsó ajtón keresztül kiszaladt a kocsmából. A gyanúsított vélhetően azt hitte, hogy rázárták az ajtókat, ezért kétségbeesésében az utcai nagy ablakot kitörte, majd azon keresztül elmenekült.
    
A Makói Rendőrkapitányság járőrei húsz perccel később előállították a feltételezett elkövetőt, akit őrizetbe vettek, és kedden kezdeményezik előzetes letartóztatását.
    
Kiderült, hogy a gyanúsított ellen jelenleg is büntetőeljárás folyik nagyobb értékre elkövetett lopás megalapozott gyanúja miatt. A férfi egyébként tudatosan készült a rablás elkövetésére, hiszen vitt magával egy kötött sapkát, amelyre két lyukat vágott, bár azt végül nem húzta a fejére. A házkutatás során a nyomozók lefoglalták az eltulajdonított pénzt és az elkövetéshez használt eszközöket is - mondta el a hadnagy.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását