2024. április 29. - Péter

Iszonyatos! A kislányt bőröndbe rakva dobták a tóba

A 8 éves kislány március utolsó napjaiban tűnt el. Az észak-kaliforniai gyermek holtestét tegnap találták meg, egy bőröndben...
2009. április 7. kedd 15:59 - biga
A bőröndöt egy farmer találta meg egy öntözésre használt tavacskában, csupán néhány mérföldnyire attól a helytől, ahol Sandrát utoljára látták – jelentette be a helyi hatóság, egy tagnap esti sajtótájékoztatón. A kislány ugyan azt a fekete harisnyát és rózsaszín „Hello Kitty” pólót viselte, amit az eltűnését megelőző órákban láttak rajta.

A hatóságok a boncolásos vizsgálatok végéig nem tudják megállapítani, hogy pontosan mi okozta a kislány halálát, a rendőrségi szóvívő tegnap a család felé nyilvánított részvéten kívül, ígéretet tett arra is, hogy meg fogják találni az elkövetőt, vagy elkövetőket, akik ezért a döbbenetes szörnytettért a bíróság előtt fognak felelni.

Az észak-kaliforniai Tracy városka San Francisco-tól 100 km-nyire található keleti irányban, az elmúlt napokban több száz helyi önkéntes segítette a rendőrség és az FBI ügynökök munkáját, akik több mérföldes körben az egész területet bokorról-bokorra kutatták át. A tegnap reggeli drámai bejelentés után, a kis tavat és környékét a rendőrség lezárta, a kiérkező TV-s kocsiktól és riporterektől jószerivel moccanni sem lehetett.

A rendőrségi szóvivő azt is elmondta, hogy korábban már a szervezett keresés is érintette mind a közeli tanyaházat, mind a tavat, mind az öntözőcsatornákat, ám napokkal ezelőtt még túl sok víz volt a medrekben, a bőröndöt nem lehetett látni.

Sandra és családja egy közeli lakókocsi-parkban lakott, nagyon szerény körülmények között, ahová most tucatjával zarándokolnak a gyertyákat szorongató, zokogó gyászolók. A tömeg miatt, a rendőrségnek a park bejáratát is le kellett zárnia. Az egyik gyászoló, Brandy Robles, két éves fiát szorongatva a kezében, így nyilatkozott a FOX-nak: Nagyon meg vagyok döbbenve, ilyesmikről legfeljebb filmekben lehet hallani, soha nem hittem volna, hogy ilyen a valóságban is megtörténhet”.
Forrás: HírExtra / FOX News
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását