2024. május 5. - Györgyi

Fábry tud valamit Gyurcsány terveiről?

Nagyon úgy tűnik, hogy Fábry Sándor nem üti le a magas labdát és most nem poénkodik Gyurcsány Ferenc személyén.
2009. április 2. csütörtök 11:39 - Hírextra
Az köztudott, hogy Fábry Sándor finoman szólva sem kedveli Gyurcsányt. Emlékezetes pillanat volt az Esti Showder című műsora történetében, amikor volt négy éve nemes egyszerűséggel leköpte az akkor éppen miniszterelnök-jelölt Gyurcsány bekeretezett portréját, majd ezután az üveglapot gondosan letörölgette.

A népszerű humorista a minap pedig még a miskolci lakótelepre is száműzte volna Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, de úgy tűnik, hogy azóta megváltozott a véleménye.

Az egyik bulvárlap információi szerint a következő adás főpróbájára Fábry több, nagyméretű fotót kért – ahogy ő Gyurcsányt nevezi – Ferenc testvérről. Valószínűleg azért, hogy mondandóját vagy éppen tettét azokkal a képekkel illusztrálja.

A főpróba sikeresen lezajlott, másnap a felvételen azonban már nemcsak a miniszterelnök fotóinak, hanem a róla szóló fejezetnek sem volt nyoma. Adódik a kérdés: miért nem használta végül fel a fényképeket Fábry?

Ezzel kapcsolatban a bulvárlapnak Kovács Kristóf, a műsor producere elárulta:

„Természetesen van műsortervünk, de Sándor ezen bármikor változtathat. A próbára mindig a megbeszéltnél több anyaggal készül, amelyek közül jó párat kivesz. Ez nem jelenti azt, hogy a későbbiek folyamán nem rukkol elő egyikkel-másikkal. Sándornál sokszor a pillanat heve dönti el, hogy mi kerül a műsorba.”

Ezek szerint lehet, hogy Fábry – szokásával ellentétben – már nem is akarja kihasználni Gyurcsányt egy kis a poénkodásra? Lehet, hogy ő már tud valamit arról, hogy mit tervez a kormányfő és lehet, hogy ebben neki is szerepe lesz?

Vagy csak egyszerűen későbbre akarja halasztani a politikusról szóló monológját?

A válaszokat pár héten belül megtudhatjuk.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

black
2009. április 2. 16:30
Szerintem Fábry egy magyar-tarka nagy barom! De jó "nyelv technikája" van. -De ha egyszer..............., + lesz érte a "köszönet"!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását