2024. május 17. - Paszkál

Bajnai Gordon lesz a miniszterelnök-jelölt?

Gyurcsány Ferencnek van egy titkos forgatókönyve, amelynek célja, hogy Bajnai Gordon legyen a miniszterelnök - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek egy az MSZP felső vezetéséhez közel álló informátor.
2009. március 28. szombat 09:06 - HírExtra
A napilap szombati számában megjelent cikk szerint állítólag az elnökség több tagja is ezt valószínűsíti, miután a héten sorra kiszivárogtak a párt miniszterelnök-jelöltjeinek nevei, akiknek esélyei gyakorlatilag már ekkor lenullázódtak. A lap úgy tudja, hogy a pártelnök terve éppen az volt, hogy a lehetséges jelöltek vérezzenek el.

A Magyar Nemzet információi szerint Bajnai Gordon gazdasági miniszterrel az a probléma, hogy a tagság, az MSZP-frakció, de az elnökség körében sem örvend túl nagy népszerűségnek, sőt inkább elutasítják a politikust. Ennek ellenére a lap forrása úgy vélte, Gyurcsány Ferenc bízik abban, hogy keresztülviheti állítólagos elképzelését, a párt ugyanis - hasonlóan az SZDSZ-hez - szeretné elkerülni, hogy előre hozott választások legyenek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását