2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Nyakunkon a tavasz

A hét végére megérkezik az igazi tavasz, az eddiginél enyhébb, de változékony idő ígérkezik szombatra és vasárnapra - mondta Jenki Szilvia, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa szerdán az MTI-nek.
2009. március 25. szerda 12:41 - Brousil Csaba
Erősödik a nappali felmelegedés a következő napokban, a csúcshőmérséklet kicsivel a sokévi átlag fölött alakul. A hét végére megszűnnek az éjszakai fagyok is - mondta a meteorológus.

Szombaton a csúcshőmérséklet 12-17 fok körül alakul, az ország délkeleti részén pedig még ennél is melegebb lehet. Vasárnap 11-16 fok körül alakul a hőmérséklet, északon ennél hűvösebb is lehet - fűzte hozzá.

Marad azonban a változékony idő, gyakran megnövekszik a felhőzet. Pénteken főleg északon lehet kisebb eső, szombaton pedig főként a nyugati országrészben; vasárnapra többfelé várnak esőt, záport. Szombaton viharos széllökésekre is számítani kell, főként a Dunántúlon - mutatott rá Jenki Szilvia.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását