2024. április 26. - Ervin

Ciki! Hányni kell a legújabb Harry Potter filmtől!

Meg fog bukni a legújabb Harry Potter film – legalábbis azok szerint, akik látták a hatodik részt egy tesztvetítésen. A Félvér herceg nyálas, ciki és hányni kell tőle.
2009. március 16. hétfő 11:59 - HírExtra
Ha egy rajongókból álló közönség mondja azt egy filmre, hogy szörnyű, akkor abban már lehet valami. A hatodik, legújabb Harry Potter filmmel pedig ez a helyzet. A chicagói tesztvetítés ezerfős közönsége ugyanis csalódott a Félvér herceg történetében.

A fanok azt kifogásolták, hogy a sztori túl nyálas, és ráadásul semmi köze az eredeti regényhez. Sőt a kamaszszerelemből is túl sok jutott az alkotásba.

- Érthetetlen, miért fordítottak ennyi figyelmet a kamaszszerelemre, miközben maga a történet elsikkadt – írta az egyik tesztelő alany. Persze nem volt egyszerű dolguk az illetékeseknek, a hatodik J. K. Rowling-kötet ugyanis az eddigieknél is hosszabbra sikerült. Viszont kétségtelenül egy teljes ívű történetet adott az olvasóknak.

Nem csoda hát, hogy a filmesek enyhén szólva is megkurtították a sztorit.

- Szinte elaludtam rajta, nagyon csalódott vagyok – mondta egy másik tesztelő. – Nem értem, a szerző hogyan engedhette, hogy ezt tegyék a művével – hüledezett tovább a rajongó. Bizony, Harry Potter szülei forognának a sírjukban, ha nem lennének kitalált karakterek…

Egy másik csalódott rajongó pedig azt vetette a készítők szemére, hogy annyira rossz munkát végeztek, mely nem méltó az eddigi részekhez.

- Még szerencse, hogy van fél évük a bemutatóig, így lesz idejük újra vágni az egészet – tette még hozzá az egyik felkért kritikus.

A nem éppen hízelgő hírekre a szerző, J. K. Rowling is felkapta a fejét: habár ő is áldását adta eredetileg a forgatókönyvre, most soron kívül akarja megtekinteni a filmet.

Ez pedig azt jelenti, hogy valószínűleg újra kell vágni az egész filmet. Bár lehet, hogy az sem segít ezen a szörnyűségen…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását