2024. május 4. - Mónika, Flórián

Kis híján elvesztette a hangját a közkedvelt műsorvezető

Gönczi Gábort pár hete megműtötték, napokig meg sem szólalhatott, mert az operáció akár a hangjába is kerülhetett volna.
2009. március 12. csütörtök 12:59 - HírExtra
Gönczi Gábor, a Fókusz műsorvezetője nem régiben átesett egy műtéten, de nem is akármilyenen, ugyanis kivették a manduláját. Felnőtt korban, ez már nem számít olyan rutin operációnak, ezért pontosan betartotta az orvos utasításait, ne hogy valami probléma történjen a hangjával.

Nem egyik napról a másikra derült ki, hogy nincs minden rendben Gönczi Gábor mandulájával, már évek óta halogatta a műtétet. Most viszont, mégis csak rászánta magát, mert az utóbbi időben annyira gyakran betegeskedett, hogy az már hangjának is ártott. Munkáját sem tudta maximálisan elvégezni, mert sokszor rekedt be a hangja.

- A műtét után elég komoly fájdalmak gyötörtek. Két napon keresztül teljes némaságban éltem, az orvosok szigorúan utasítottak, hogy ne szólaljak meg. Eleinte csak levest, és teát fogyaszthattam, majd később pépes ételeket is. – mesélte Gönczi Gábor a Borsnak.

A csokoládét két hétig teljesen ki kellett zárnia életéből, mert félő volt, hogy bakteriális fertőzést okoz. Azért ezzel a szigorú megvonásokban annyi jó volt, hogy megszabadult egy-két plusz kilótól is.

Lábadozása során felesége, Tatár Csilla gondosan ápolta férjét, aggódva leste minden kívánságát.

- Szokatlan volt, hogy néhány napig csak üzenőfüzeten kommunikálhattam a férjemmel – nyilatkozta a gondos feleség. – Szerencsére sok időt tudtam a betegágya mellett tölteni, mivel általában kora reggel dolgozom. Amikor felébredt, én már ott voltam mellette, és lestem minden kívánságát. Még soha nem főztem annyi levest, mint az utóbbi néhány hétben. Tudom, hogy pokoli fájdalmai voltak, de mégis férfiasan viselte őket. – tette még hozzá Tatár Csilla.

Most már jól van a műsorvezető, és több mint két hét kényszerpihenő után, ismét munkába állhatott.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását