2024. május 20. - Bernát, Felícia

Kiszel Tünde orgazmusa az Operabálon

Kiszel Tünde csak úgy habzsolja a fiatal fiúkat. Az Operabálra legújabb hódolójával érkezett. Gábor és Tünde nem tétovázott, hamar rávetették magukat az orgazmus koktélra.
2009. február 23. hétfő 09:59 -
Kiszel Tünde néhány hónapja szakított előző barátjával a nála jóval fiatalabb Kakucsi Csernák Zoltán festőművésszel. A szakítás úgy tűnik csak rövid időre viselte meg a naptárdívát.

Bár egy héttel a nagy esemény előtt még nem tudta eldönteni kivel is jelenjen meg a számtalan hódoló közül, végül csak sikerült kiválasztani a szerencsést. Így az év legrongyrázóbb eseményén már legújabb kedvesével mutatkozott.

Gáborral egy naptárfotózáson ismerkedett meg. Azóta is tartották a kapcsolatot, sokat találkoztak, aztán bekopogott ajtajukon a szerelem is.

A bálra hármasban érkeztek. Tüncit elkísérte nővére Csilla is, aki rendkívül merész dekoltázsával próbálta lekőrözni Tündécskét. Ám nem kellett félteni a fiatalabb Kiszel lányt sem: kanárisárga ruhájában már messziről odavonzotta a tekinteteket.

A Borsnak Tünci elmondta, a ruháját Dabason látta meg: meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. „Tudtam, hogy ebben bálkirálynő lehetek.” Ez az álma végül nem teljesült, az ide királynői szavazáson más  nyert. Kiszel Tünde 1996 óta jár az Operabálra és még egyszer sem lett bálkirálynő: nem baj Tünde, majd jövőre!

A buli hajnalig tartott. Tünde természetesen orgazmus koktélt ivott, amit Gáborral is megkóstoltatott. Hogy ez este többi része is ilyen sikeresen alakult-e azt csak remélni tudjuk.
Forrás: Hírextra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

istvan02
2009. február 23. 11:41
Ennek a mocsoknak nemrég járt a szája hogy milyen nehezen keresi meg a betevőt,Szinte sejtettem hogy ott a helye a bálon. Undorító senkiházi!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását