2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Új MSZP-s elnök

Harangozó Tamást választotta elnöknek péntek este az MSZP Tolna megyei küldöttgyűlése a korábbi elnökkel, Právics Józseffel szemben - közölte az MTI-vel a párt megyei irodájának vezetője.
2009. február 14. szombat 08:45 - Hírextra
Knopf Attila elmondta: Harangozó Tamás 68, a párt megyei elnöki tisztét hat évig betöltő Právics József 43 szavazatot kapott.

Harangozó Tamás, 30 éves jogász, politológus 2000 óta tagja a szocialista pártnak, a Harmadik Hullám Platform egyik alapítója. 2006 óta a párt szekszárdi szervezetének elnöke és megyei alelnök, a Tolna megyei közgyűlés szocialista frakciójának tagja, az MSZP jogi tagozatának elnökhelyettese. Testvére, Harangozó Gábor szocialista európai parlamenti képviselő.

Az új elnök terveiről az MTI-nek azt mondta: új munkamódszerekkel sokkal határozottabb politizálást szeretne megvalósítani Tolna megyében.

Knopf Attila tájékoztatása szerint a Tolna megyei küldöttek az MSZP országos elnöki tisztére Gyurcsány Ferencet jelölték, elnökhelyettesnek javasolták Juhász Ferencet, Lamperth Mónikát és Szekeres Imrét, alelnöknek pedig Hiller Istvánt, Kiss Pétert, Mesterházy Attilát, valamint Újhelyi Istvánt.
Az országos elnökségbe hárman kaptak jelölést: Puch László, Veres János és Tatai-Tóth András, míg az országos választmány elnökének Simon Gábort jelölték - közölte a Tolna megyei küldöttgyűlés döntéséről a párt megyei irodájának vezetője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását