2024. május 20. - Bernát, Felícia

Vége a vizsgálatnak

Vádemelési javaslattal küldte meg a dédestapolcsányi benzinkútrablás iratait csoportosan, fegyveresen elkövetett rablás bűntett gyanúja és személyi szabadság megsértésének vétsége miatt a Borsod megyei rendőr-főkapitányság a Kazincbarcikai Ügyészségnek -
2009. február 12. csütörtök 14:57 - Hírextra
Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa elmondta: a rendőrség az után indított eljárást még tavaly szeptember 18-án, hogy aznap este négy, símaszkot viselő férfi fegyvernek látszó tárggyal kirabolt egy dédestapolcsányi benzinkutat.

Hárman az üzemanyagtöltő állomás alkalmazottját, illetve az üzletben lévő kasszát rabolták ki, míg negyedik társuk kint figyelte a területet. Miután az elkövetők a kút kezelőjét mozgásképtelenné tették, elmenekültek a helyszínről.

Dobi Tamás hozzátette: a megkötözött eladót egy szolgálaton kívüli rendőr találta meg, nem sokkal a bűncselekmény elkövetése után. A rendőrségre érkezett bejelentést követően azonnal megindult az üldözés, a többi között hőkamerával felszerelt rendőrségi helikopterrel is. A négy elkövető közül két óra alatt kettőt sikerült a helyszín közelében elfogni, társaikat pedig rövid időn belül szintén kézre kerítették a rendőrök.

Az ügyben indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte, az iratokat megküldte az ügyészségnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását