2024. május 18. - Erik, Alexandra

Elbúcsúztak Cozmától

A Veszprém Aréna zárt előcsarnokában vettek búcsút Marian Cozmától, az MKB Veszprém kézilabda-csapata és a román válogatott tagjától kedden a sportklub és a város vezetői, valamint a sportoló játékostársai. A játékosok egy-egy szál virágot helyeztek csapa
2009. február 10. kedd 12:18 - Hírextra
Az arénából román rendszámú, fekete autó gördült ki a benne elhelyezett koporsóval, amelyet elborítottak a virágok. Az autót a vasárnap meggyilkolt sportoló édesapja és egyik lánytestvére kísérte.
A gyászoló menetben haladt Ireny Comaroschi, a Román Köztársaság budapesti nagykövete, Debreczenyi János, Veszprém polgármestere, Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém KC társadalmi elnöke, Magyarádi Péter gazdasági elnök és Mocsai Lajos, a csapat vezetőedzője.

A gyászmenet tisztelők sorfala közt haladt a parkolóhoz, ahonnan azután elindult az autókonvoj Romániába. Hunyadfalvy Ákos klubelnök közlése szerint Marian Cozma temetését valószínűleg szombaton tartják Bukarestben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását