2024. május 2. - Zsigmond

Nagy tömeg gyászol Veszprémben

Mintegy kétszázan gyűltek össze vasárnap délig Veszprém belvárosában a Patrióta bár előtt, a Vas Gereben utcában, ahol hajnalban bűncselekmény áldozata lett az MKB Veszprém férfi csapatának 26 éves kézilabdázója, a román válogatott Marian Cozma.
2009. február 8. vasárnap 13:10 - Hírextra
Az emberek gyertyákat gyújtanak és helyeznek el a házfalnál, ahol Marian Cozma fényképét helyezték el egy tablón.

A tömeg békés, bár mindenki hangosan és felháborodva tárgyalja a történteket. Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója szerint szinte mindenki arról beszél, hogy egy román tévétársaság már közölte: "egy népes cigány társaság" követte el a bűncselekményt. A gyülekező tömeget a város vezetői nyugtatják, s jó néhány rendőrautót és rendőrt is látni a Vas Gereben utca végénél lévő Szabadság téren.

Egy veszprémi vendéglős - aki a neve elhallgatását kérte - az MTI-nek elmondta: szombaton délután az egyik szórakozóhelyen egy nemrég szabadult bűnöző leütött egy férfit, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A Veszprémben ismert bűnöző gyakran előfordult a Patrióta bárban, s nagy valószínűséggel a leütött férfi mozgósíthatta a baráti körét - vélekedett a vendéglős. Mint elmondta: azt is biztosan tudja, hogy amikor szombaton este a kézilabdások megérkeztek a bárba, egy férfi már előre figyelmeztette őket: vigyázzanak, mert itt ma "balhé várható".

A gyászoló, gyertyákat gyújtó tömegben ott látható több egykori veszprémi válogatott kézilabdás is. Horváth Gábor, a csapat egykori sokszoros válogatott jobbszélsője az MTI-nek annyit jegyzett meg: nem akarja kifejteni a véleményét, mert ebben a helyzetben nem akar politikáról beszélni, noha szerinte ebben az ügyben "politikai is van".

A veszprémi gárda román válogatott beállósát, Marian Cozmát vasárnap hajnalban, egy veszprémi szórakozóhely előtt szíven szúrták, a 26 éves sportoló a kórházba szállítást követően életét vesztette. A klub másik két légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zarko Sesum súlyos sérülést szenvedett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

older
2009. február 8. 14:50
asher kosher!

Ezt Te sem gondolhattad komolyan! Csak nem azt gondolod hogy Sólyom az aki bármit is tenni fog? Olyan mintha az ellenségednek rimánkodnál. Ő ugyanúgy tagja ennek a velejéig romlott bandának, mint a népellenes, magyarellenes parlament valamennyi képviselője. Ők semm tesznek semmit, egyik sem.
Itt egy sokkal nagyobb tisztulásra volna szükség ahhoz, hogy tisztulás kezdődhessen. Azt nem írom hogy mi, mert az már lázítás lenne, de ha egy kicsit gondolkodsz kitalálod.
PAPO
2009. február 8. 14:17
megint a bennéget bűnözök csinálják a bajt ,
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását