2024. március 29. - Auguszta

Pornó három dimenzióban

Egy hongkongi producer háromdimenziós erotikus filmmel akarja visszacsábítani a nézőket a mozikba - számolt be a Sunday Morning Post című napilap.
2009. január 26. hétfő 08:06 - Hírextra
Stephen Siu, a One Dollar Production iroda vezetője nagyjából 30 millió hongkongi dolláros (870 millió forint) költségvetésből akarja elkészíteni a különleges effektusokban gazdag, 3D Sex and Zen című filmjét. Szerinte olyan lesz, mintha a néző "az ágy szélén ülne".

A mozi a XVII. századi író, Li Jü (Li Yu) Zsouputuang (Érzéki imaszőnyeg) című regényét dolgozza fel, amelyben a testi élvezetek túlhajtása végül tragédiába torkollik. Siu tervei szerint a film 25-30 százaléka szerelmi jelenet lenne, a technika lehetőségeit kihasználva sok közeli képpel. A speciális szemüveget viselő közönség pedig néhány centiméteres távolságból láthatja a gyönyörű színésznőket.

A szereplőválogatás során Siu válogatott japán és tajvani pornószínésznőkből, de mint mondta, nehézségei vannak a férfiszereplők megtalálásával. A forgatást mindenesetre áprilisban kezdené, a film pedig karácsonyra kerülhetne a mozikba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását