2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Lehet, hogy elrabolták a francia diáklányt

Lehet, hogy elrabolták a francia diáklányt - közölte a legfűszeresebb bulvár napilap. Bár ezzel az erővel az is lehetséges, hogy spontánégés áldozata lett épp egy csatornafedő fölött. Eközben az eltűnt magyar diáklányokat le se szarja senki. Szép ország,
2009. január 26. hétfő 15:29 - Pásztor Balázs
Még mindig nem találtak semmi érdemlegeset Ophélie eltűnése ügyében, Franciaország még mindig a mi nyakunkat rágcsálja, és mi még mindig bedőlünk nekik. Épp ezen okok miatt most az ügyészség emberrablás miatt indított újabb nyomozást az ügyben - ezzel átrakva a terhet a BRFK szervezetbűnözési osztályának a nyakába, akik jóval tovább folytathatják a hercehurcát a lányért, aki valószínűleg soha nem lesz meg.

Tanúk újbóli kihallgatása, az egész ügy újbóli átrágása, meg ilyen apróságok. De arról nem szól a fáma, hogy bármilyen maffia-csoportosulás célkeresztbe került volna. Esetleg az ukránok voltak, akik csuda perverz dolgokat műveltek a hölggyel, mielőtt pénzt akarnának érte? Talán az olaszok adtál el prostinak Bulgáriába? A cigánymaffia elkapta, megerőszakolta, odakötötte a fához és felgyújtotta? Vagy a kis zöld lények felszippantották és éppen alieneket tenyésztenek piciny méhében? Ki tudja.



De belegondoltak már, hogy ennyi pénz és idő ráfordításával hány eltűnt magyar diáklányt lehetett volna megtalálni? Elárulom: a szám jóval 1-en felül van. De ők - mivel magyar állampolgárok, és Magyarországon vagyunk - sokkal kevésbé fontosak. Még húsz főként sem állítanak fel külön nyomozócsoportot -, pedig az már a Terror Házában is csoportjegyet érdemel. Ellenben, ha egy francia tűnik el, és a befolyásos szülők is noszogatják az országot - no meg a sajtó is felkapja az ügyet -, akkor máris ezerszer többet ér, mint egy magyar áldozat.

Kíváncsi lennék, hogy Franciaország mit tenne egy, az országában eltűnt magyar lányért. Vagy ilyen volt már? Igen volt. A válasz: annyit sem, mint egy franciáért. A megfelelő következtetéseket mindenki levonhatja, a megfelelő emberek pedig bekaphatják.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását