2024. május 3. - Tímea, Irma

Lelőttek egy szurkolót

Egy futballszurkolót hatszor meglőttek, 93 drukkert őrizetbe vett az uruguayi rendőrség egy felkészülési négyes torna során kirobbant botrányban. A rendőrség egyelőre annyit árult el, hogy egy Nacional-szurkolóba lőtt hat golyót a Penarol egyik rajongója.
2009. január 18. vasárnap 19:05 - Hírextra
A botrány a Copa Bimbo elnevezésű négyes torna 2-1-es győzelemmel végződött Nacional-Penarol mérkőzése után robbant ki, a szurkolók összecsapása során 78 felnőtt és 15 kiskorú rendbontót vettek őrizetbe.

Decemberben az uruguayi bajnokság utolsó fordulóját nem lehetett megrendezni, mert a futballszövetség és a belügyminisztérium nem tudott megállapodni a mérkőzések biztosításáról.
A bajnoki aranyéremről döntő Nacional-Danubio meccsnek még nincs új időpontja.

A következő szezont a Nacional három büntetőponttal kezdi, mert november 16-án, éppen a Danubio elleni meccsén szurkolói berohantak a pályára, és verekedést provokáltak a rivális híveivel. Ezt a botrányt kéthetes szünet követte a bajnokságban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását