2024. május 17. - Paszkál

Se kormányunk, se költségvetésünk

Azzal, hogy Gyurcsány Ferenc az év kezdete után két héttel beismerte, a büdzsé tervszámaiból sem a gazdasági növekedés, sem az infláció nincs köszönőviszonyban a valóságos helyzettel, bebizonyosodott, az országnak se költségvetése, se kormánya - jelentett
2009. január 14. szerda 20:52 - Hírextra
Ha a törvényről - amely évre előre hivatott meghatározni az ország működésének kereteit - két hét után kiderül, hogy rossz, föl kell tenni a kérdést: Van-e Magyarországnak kormánya és költségvetése? A válasz: nincs - mondta a Fidesz országos választmányi elnöke egy lakossági fórum előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Ez a maga nemében újabb rekord, "nyugodtan nevezhetjük egyfajta hungarikumnak" - tette hozzá a politikus.Úgy fogalmazott: "Nem hiszem, hogy van a világon még egy demokrácia, ahol a miniszterelnök az év kezdete után két héttel kiáll a nyilvánosság elé és szemrebbenés nélkül elmondja, hogy mindaz, amit a kormánya a költségvetés tervezetében beterjesztett és a parlament elfogadott, az valójában egy papírrongy, semmi köze a gazdasági folyamatokhoz".

A választmányi elnök szerint a kormánynak legkésőbb az európai parlamenti választásokig vissza kell adnia mandátumát."Minden perc, minden óra, minden nap, amit ezek a hivatalban töltenek, tudatos károkozás, tragédia ennek az országnak" - közölte.

"Egy megszálló hadsereg kíméletesebben bánik +egy hosszú távon birtokban tartandó ország+ lakosságával, mint ahogy Gyurcsány Ferenc és kormánya azt a magyar emberekkel teszi" - mondta a politikus.
Kövér László úgy látja, az európai parlamenti választások kínálják az utolsó alkalmat arra, amikor az MSZP visszafordulhat. Ha Gyurcsány Ferenc a márciusi kongresszuson "bebetonozza magát", és az elnöksége állítja össze a szocialista képviselők listáját, akkor a párt egyszer, s mindenkorra az ő és a hozzá hasonlóan gondolkodó emberek kezébe kerül.

"Hiába lesz egy megvert és meglehetősen szűk ellenzéki mezsgyére szorított MSZP, az ott ülő, ki tudja, hány képviselő mindegyike Gyurcsány Ferenc lekötelezettje lesz" - mondta a választmányi elnök.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Pelikán József
2009. január 18. 21:18
http://www.postaimre.com/media/vigyazz-forro/
sharapova2008
2009. január 18. 05:32
:P fő az,hogy neked pofád van,de jó vastag rajta a bőr...
...
2009. január 15. 23:53
meg egy sovány sharapovánk
őt olvasva ég a pofánk
:P
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását