2024. március 3. - Kornélia

Ciki lett Deme Gábor ismerősének lenni

Percről-percre fogytak a legnagyobb magyar közösségi portálon Deme Gábor ismerősei, a csepeli kettős gyilkossággal gyanúsított szocialista politikus képeit pártja ezzel egy időben eltávolította a csepeli MSZP honlapjáról - tudta meg a HavariaPress.
2009. január 10. szombat 13:04 - Hírextra
Percről-percre fogytak a legnagyobb magyar közösségi portálon Deme Gábor ismerősei, a csepeli kettős gyilkossággal gyanúsított szocialista politikus képeit pártja ezzel egy időben eltávolította a csepeli MSZP honlapjáról - tudta meg a HavariaPress. A csepeli pénzügyi bizottság tagját, aki jelenleg is tagja az MSZP-nek, társtettesként, több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják, a szerdán este, az egyik csepeli iskolában történt kivégzésszerű gyilkosság kapcsán. A 36 éves szocialista politikus az iskola gazdasági igazgatója volt egészen addig, míg az iskola vezetője milliós sikkasztás miatt ki nem rúgta. Deme képeit a csepeli MSZP honlapjáról eltűntették péntekre, ahogy a politikus saját honlapjára mutató bannert is. Az iwiw-en percről-percre fogyatkoztak a meggyanúsított politikus ismerősei.
Forrás: HavariaPress.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását