2024. április 28. - Valéria

A metrón szült egy asszony

Közel másfél évszázados fennállása során másodszor fordult elő, hogy a londoni metróban jött világra egy kisbaba.A brit főváros földalatti-hálózatának illetékesei pénteken megerősítették, hogy a közelmúltban egy lengyel nő adott életet gyermekének a Kings
2009. január 2. péntek 20:15 - Hírextra
Julia Kowalska lánytestvérével utazott a metrón december 19-én, amikor a nyugat-londoni megállóban rátörtek a fájások, és már csak az állomásfelügyelő irodájáig jutott el, ahol egészséges kislánya született.

A szülésben a helyszínre érkező mentősök segédkeztek, majd a nőt gyermekével együtt beszállították a Nothwick Park kórházba, ahonnan négy nap után elengedték a kicsivel.Az anyával, akiről kiderült, hogy fedél nélkül él a fővárosban, helyi szociális munkások vették fel a kapcsolatot.

A 275 állomást számláló londoni metróhálózatban először 1924-ben esett meg, hogy újszülött sírt fel egy megállóban. A kis Marie Cordery az Elephant and Castle állomáson jött világra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását