2024. április 29. - Péter

Mága Zoltán és Lenkei doktor együtt ajándékoz

December 20-án 10.00-kor az Ódry Árpád Színészotthonban Mága Zoltán a népszerű hegedű virtuóz és Dr. Lenkei Gábor orvos, író (a Cenzúrázott egészség című bestseller közkedvelt szerzője) karácsonyi meglepetéseket adott át a színészotthon nyugdíjas művészei
2008. december 20. szombat 16:55 - Hírextra
A mai tavaszias reggel nem mindennapos meglepetést tartogatott az Ódry Árpád Színészotthon kedves lakói számára. A Gobbi Hilda által alapított Otthon patinás falai között Mága Zoltán és Lenkei doktor megajándékozta a régi idők színészeit, színházi dolgozóit.



Bagoly Tiborné, Éva asszony az Otthon vezetője melegszívű köszöntője után Mága Zoltán a 2009 január 1-én tartandó újévi koncertjére adott át egy-egy tiszteletjegyet, Lenkei doktor pedig természetesen vitaminokat és a saját könyvét adta át az egybegyűlteknek. A Színészotthon lakói nagy tapssal jutalmazták az ajándékozókat, hiszen kaptak egy csepp szeretetet, és azt a megnyugtató érzést, hogy vannak akik nem felejtették el őket. Valójában mindannyiunknak erre van szüksége. Boldog Karácsonyt!



Dr. Lenkei Gábor kutatóorvos, író. 1961. március 1-én született Miskolcon. Nagysikerű könyve - Cenzúrázott egészség - 130 000 példányban igazi bestseller lett Magyarországon. Életfilozófiája, hogy a megelőzésre kell helyezni a hangsúlyt, hogy az ember megőrizhesse, megerősíthesse az egészségét és soha ne is jusson el odáig, hogy az életét krónikus betegségek nyomorítsák. Példaképe Szentgyörgyi Albert Nobel-díjas tudós, a C-vitamin feltalálója. Mottója Adelle Davis egyik népszerű gondolata: "Amikor képes vagy arra, hogy segíts embertársaidon, ez a 'képesség' megszűnik pusztán képesség lenni, és felelőséggé válik. ".
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását