2024. május 18. - Erik, Alexandra

Kábítószerfogás

Közel egymillió forint piaci értékű kábítószert foglalt le a hatvani rendőrkapitányság egy szervezett akció során - tájékoztatta az MTI-t kedden az ügyben intézkedő rendőri szerv.
2008. december 16. kedd 09:03 - Hírextra
Kábítószergyanús anyagot találtak az intézkedő rendőrök múlt pénteken Lőrinciben egy 25 éves férfinél, aki bevallotta, hogy kereskedelmi céllal is volt nála kábítószer. Ezután előállítottak egy 30 éves herédi, egy 27 éves pásztói és egy 23 éves budapesti férfit, valamint egy 37 éves budapesti nőt, akiket kábítószer eladása közben értek tetten - közölte a hatvani rendőrkapitányság.

Mindnyájuknál pozitív lett a kábítószer gyorstesztje, a nő lakásán pedig találtak marihuánát, speed és ecstasy tablettákat, LSD bélyegeket, kokaint, illetve kábítószer árusításához szükséges eszközöket. A gyanúsítottakat kihallgatták, s a rendőrség kezdeményezte a budapesti nő előzetes letartóztatásba helyezését.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását