2024. május 3. - Tímea, Irma

Csúszós utak, karambolok, útlezárás

Három baleset történt Szegeden hajnalban a csúszós utakon; a karambolok miatt lezárták a Bertalan hidat és a városba bevezető egyik út is szinte járhatatlanná vált - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t. A balesete
2008. december 9. kedd 07:57 - Hírextra
Pál János elmondta: a Bertalan hídon öt óra előtt pár perccel történt az első baleset, egy személyautó csapódott korlátnak, majd röviddel ezt követően egy teherautó és egy kisteherautóval ütközött össze ugyanott. A balesetekben egy ember súlyos, egy pedig, súlyos életveszélyes sérülést szenvedett. A 43-as főút ide érkező forgalmát elterelik, a környéken óriási a tolódás, az útzár várhatóan reggel hétig tart majd - tette hozzá.

A másik baleset nem sokkal hat óra előtt a 47-es főúton Szeged határában történt. Egy traktor balra akart kanyarodni, besorolt a négy sávos út belső oldalára, ám ezt későn vette észre egy autós és hátulról belerohant. A traktor felborult, és keresztbe fordult, három sávot elfoglalva az útból. Ennek a balesetnek egy könnyű sérültje van - mondta a szóvivő.

Pál János elmondta: a balesetek valószínűleg a csúszós utak miatt történtek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását