2024. május 10. - Ármin, Pálma

Disznóöléskor a forró vízbe esett egy kislány

Életveszélyes égési sérüléseket szenvedett egy hároméves érpataki kislány, aki forró vízbe esett - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel. A gyermek csak kalandos úton jutott orvosi ellátáshoz.
2008. december 8. hétfő 11:15 - Hírextra
A gyermek - aki csak kalandos úton jutott orvosi ellátáshoz - még szombaton esett szülei udvarán disznóöléskor a forró vízbe, az esetről a miskolci kórház értesítette vasárnap a rendőrséget - mondta Fülöp Gergely százados.

A rendelkezésre álló adatok szerint a hatgyermekes érpataki család az udvaron dolgozta fel a levágott disznót, egy forró vizes edényt viszont bevittek a házba, letették a padlóra, ahol a kislány belesett. Az édesanyja a szomszédot kérte meg, hogy kocsival vigye a gyereket Újfehértó orvosi ügyeletére. Az ottani orvos azonban éppen egy másik sürgős eset helyszínén tartózkodott, ezért az ápolónő azt tanácsolta, várják meg, míg mentőt hív, és a nyíregyházi kórházba szállítják majd a sérültet.

Az édesanya inkább vonattal vitte gyermekét Debrecenbe, ahonnan azonban mentővel tovább küldték a testfelületének 45 százalékán megégett kislányt a miskolci gyermekintenzív osztályra.A rendőrség gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt rendelt el nyomozást az ügyben, az eljárásnak jelenleg még nincs gyanúsítottja.

Az MTI-t a kórház arról tájékoztatta, hogy a kislánynak súlyos, nagy kiterjedésű égési sérülései vannak, illetve "állapotának fenntartásához légzés- és keringéstámogatást is igényel a szervezete".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását