2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Egy alkoholista "Gördülő kő" emlékiratai

Egy Rolling Stone emlékiratai címmel jelentetett meg könyvet Ron Wood, a Stones gitárosa, az együttes legkésőbb érkezett, egyben legfiatalabb tagja, amelyben "szókimondóan" ír személyes és zenei élményeiről.
2008. december 6. szombat 18:29 - Hírextra
Wood beszámol a hosszú pályája alatt elfogyasztott alkoholmennyiségről, viktoriánus házakban tartott "frenetikus" orgiáiról, és luxushotelekben elkövetett "joviális vandalizmusáról" - írta az El País című spanyol napilap.

Hasonló hangnemben ír más művészekkel való kapcsolatáról, Jimi Hendrixről, akivel együtt lakott, Elton Johnról, akit elviselhetetlen, nárcisztikus lénynek tart. Megemlékezik románcairól George Harrison volt feleségével, Patti Boyddal, aki végül Eric Clapton mellett kötött ki, viszonyáról a kanadai First Lady-vel, Margaret Trudeauval. A muzsikus végül feleségül vett egy áruházi alkalmazottat, Jót, akitől 23 évi együttélés után vált el, hogy egy nála 40 évvel fiatalabb orosz szobalányt boldogítson.

Wood a könyvben bandatársait is minősíti. Keith Richardsot úgy írja le, mint "Mr. Antidrog cárt", aki fegyverrel fenyegette őt, amikor kokaint fogyasztott. Ugyanakkor elismeréssel szól róla, a Stones igazi lelkének tartja, aki felette áll a "megalomániás" Mick Jaggernek. "Mick fantasztikus, de Keith nélkül nem lenne banda" - állapítja Ron Wood.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását