2024. május 2. - Zsigmond

Madonna az argentin elnökkel

Cristina Fernandez államfővel és a korábban gerillák által fogva tartott Ingrid Betancourt-ral találkozott Madonna kedden, az argentin elnöki palotában, amelynek erkélyén 12 évvel ezelőtt énekelte el a Don't Cry for Me Argentína című számot.
2008. december 3. szerda 13:30 - Hírextra
A popsztár a Sticky & Sweet című turnéja keretein belül érkezett a latin-amerikai ország fővárosába Buenos Airesbe, ahol még a koncertet megelőzően találkozott az argentin elnökkel, Cristina Fernandezzel. Az ő közbenjárásával Madonna megismerkedhetett a világ legismertebb egykori túszával is.

Ingrid Betancourt - korábbi kolumbiai elnökjelölt - hat éven keresztül volt a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erők (FARC) nevű gerillaszervezet foglya egy dzsungeltáborban, ahonnan júliusban menekült meg. Betancourt most azért látogatott Argentínába, hogy köszönetét fejezze ki a helyi kormánynak a még fogságban lévő túszok kiszabadításáért tett erőfeszítései miatt. Az élet különböző területein híressé vált három nő csupán egy rövid beszélgetés erejéig találkozott.

Madonnának ez sorrendben harmadik látogatása Buenos Airesben, ahol még 1996-ban forgatták az Evita című musicalt, amelyben Argentína "első asszonyát", Eva Perónt alakította. A pop királynője ezúttal három gyermekével, 200 táncossal, rengeteg technikussal és kísérővel érkezett az országba. A tervezett négy koncertből szerdán kerül sor az elsőre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását