2024. április 28. - Valéria

Öt hónap tanárverésért

Jogerősen öt hónap börtönbüntetésre ítélte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság kedden azt az aranyosapáti nőt, aki rátámadt gyermeke tanárára.
2008. november 25. kedd 17:26 - Hírextra
A nő tavaly májusban bement a helyi iskolába és szidalmazta lánya testnevelő tanárát, majd megpróbálta őt megütni, de a pedagógus a kezével kivédte a csapást.

Az anyának a lány előzőleg arról panaszkodott, hogy a tanár lenyomta a fejét és erőszakosan viselkedett vele, pedig aznap egészségi problémái miatt nem akart részt venni a testnevelésórán.
Az ügyben első fokon a Vásárosnaményi Városi Bíróság szabott ki öt hónap börtönbüntetést, amit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság most jóváhagyott. A Fázsi László bíró által vezetett büntetőtanács súlyosító körülményként értékelte, hogy az utóbbi időben elszaporodtak a közfeladatot ellátó személyek elleni támadások.

Az elítélt nő ráadásul jogerős, felfüggesztett fogházbüntetés hatálya alatt követte el a tettét, így korábbi, egyéves időtartamú büntetését - amit magánlaksértésért, lopásért és közokirattal való visszaélésért kapott - az öt hónappal együtt le kell töltenie.
 
A jogerős ítéletet a nő tudomásul vette, de azt hangsúlyozta, hogy azzal nem ért egyet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását