2024. április 23. - Béla

Ginobili visszatért

Győztes mérkőzésen lépett pályára először az idényben Manu Ginobili: a San Antonio Spurs bokaműtétje után felépült argentin klasszisa 12 ponttal járult hozzá a Memphis Grizzlies elleni idegenbeli sikerhez az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA)
2008. november 25. kedd 08:32 - Hírextra
Három győzelemmel tudta le keleti túráját a Houston Rockets, mely ezúttal Miamiban aratott magabiztos győzelmet. A vendégeknél a kínai Jao Ming (Yao Ming) volt igazán elemében: 28 pontot és 12 lepattanót szerzett.

A Los Angeles Clippers továbbra is csak vergődik a szezonban. A nyáron alaposan átalakított csapat ezúttal a New Orleans Hornetset fogadta és 12 ponttal kikapott. A "kisebbik" Los Angeles-i gárda 14. szezonbeli meccsén 12. vereségét szenvedte el, így a második legrosszabb mérleggel áll a Nyugati főcsoportban az újonc Oklahoma City Thundert megelőzve. A meccsen a vendégeknél David West 27 pontig jutott, míg az olimpiai bajnok irányító, Chris Paul 14 pont mellett 17 gólpasszt jegyzett.

Mindössze egy pont döntött Salt Lake Cityben és Portlandben is a legutóbbi játéknapon. Előbbi helyszínen a hazai Utah Jazz volt a szenvedő fél. A Chicago Bulls elleni, kiélezett meccs utolsó percében minden támadás kosárral végződött, s hol az egyik, hol a másik csapat vezetett egy-egy ponttal. A Jazz 11 másodperccel a vége előtt fordított 100-99-re, ám a Bullsnak, pontosabban Larry Hughesnak volt válasza, egy másodperccel a dudaszót megelőzően eleresztett tempódobásából a labda a gyűrűbe hullott, ami eldöntötte a találkozót.

Portlandben a vendég Sacramento Kingsnek kellett búslakodnia az összecsapás után, mert a TrailBlazers jobban bírta a hajrát, s 91-90-re nyert. A hazaiaknál ismét a kezdőcsapatban lépett pályára Greg Oden, a tavalyi évet teljes egészében kihagyó tehetséges center, aki rögtön a szezonnyitányon újra megsérült. A tavalyi amatőr játékosbörzén első helyen kiválasztott kosaras három pontot és hat lepattanót szerzett.

Eredmények:
Orlando Magic-Milwaukee Bucks 108-101
Charlotte Bobcats-Philadelphia 76ers 93-84
Miami Heat-Houston Rockets 98-107
Memphis Grizzlies-San Antonio Spurs 81-94
Utah Jazz-Chicago Bulls 100-101
Portland TrailBlazers-Sacramento Kings 91-90
Los Angeles Clippers-New Orleans Hornets 87-99
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását