2024. április 28. - Valéria

Fehér port küldtek az MSZP újpesti irodájába

Újabb, fehér port tartalmazó küldemény érkezett MSZP-s címre; ezúttal a párt újpesti, Nádor utcai irodája kapott ismeretlen anyagot tartalmazó levelet. Szerdán az MSZP XII. kerületi és debreceni irodájába vitt a posta hasonló tartalmú küldeményt.
2008. november 20. csütörtök 12:00 - Hírextra
Trippon Norbert újpesti pártelnök az MTI-nek elmondta, rövidesen a helyszínre érkeznek a katasztrófavédelem szakemberei, hogy megvizsgálják a küldeményt.

Az MTI úgy tudja, hogy a pártirodának címzett borítékra mind a feladó, mind pedig a címzett nevét úgynevezett matricás tikettel ragasztották fel, a küldeményen pedig - egy feltehetőleg fiktív - magánszemély neve és címe szerepel.

A pártelnök elmondta, az iroda munkatársa, amint észlelte, hogy a boríték fehér port tartalmaz, azonnal visszazárta a küldeményt, és értesítette a rendőrséget.

Trippon Norbert emlékeztetett arra, hogy az iroda nyáron már kapott hasonló postai küldeményt, legutóbb pedig, október 20-án éles gránátot dobtak be az iroda udvarára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását